Poziv na radionicu! – Primjeri dobre prakse u području pripravnosti za katastrofe i smanjenju rizika od katastrofa

POZIV NA ONLINE RADIONICU – rok za prijavu 27.10.2023!

Naziv radionice: Primjeri dobre prakse u području pripravnosti za katastrofe i smanjenju rizika od katastrofa

Vrijeme radionice: 30.10.2023. 10h – 11:15h

Želite li naučiti o praksama i projektnim idejama koje mogu pomoći vama, vašim korisnicima i vašoj zajednici biti bolje pripravnim za potencijalne krize i katastrofe?

U sklopu projekta „Umrežavanje i povećanje pripravnosti OCD-a za krizne situacije u Istočnoj Hrvatskoj“ koji ima za cilj povećanje kapaciteta i međusobne umreženosti OCD-a u kriznim situacijama i katastrofama, pozivamo Vas na radionicu „Primjeri dobre prakse u području pripravnosti za katastrofe i smanjenju rizika od katastrofa.

Ova radionica ima za cilj pomoći organizacijama civilnog društva u kreiranju potencijalnih projektnih ideja i djelovanja u smjeru pripravnosti za krizne situacije i katastrofe, usmjerenih na njihove trenutne korisnike.

Radionicu organizira ADRA Hrvatska, a vodit će ju Derek Glass, , voditelj Odjela za djelovanje u kriznim situacijama ADRA-e Norveške. Derek je stručnjak  s višegodišnjim međunarodnim iskustvom u odgovoru na krizne situacije katastrofa te provoditelj projekta pripravnosti za katastrofe i smanjenja rizika od katastrofa. U svom izlaganju pokazat će prakse i projektne ideje u kontekstu pripravnosti za krizne situacije i smanjenje rizika posljedica tijekom kriznih situacija i katastrofa.

Radionica će se provoditi na platformi ZOOM, a poveznicu na radionicu dobiti ćete nakon što se prijavite na ovoj poveznici – https://forms.gle/mcWxtCvcyyobYJCAA

Rok prijave je do 27.10.2023. Molimo vas da po mogućnosti prijavu popunite ranije.

Projekt „Umrežavanje i povećanje pripravnosti OCD-a za krizne situacije u Istočnoj Hrvatskoj“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Osoba za kontakt: Daniel Presečan – daniel.presecan@adra.hr