Domiraj obitelj Filaković

Doniraj

Poštovani građani

U tijeku je od 1. travnja do kraja lipnja humanitarna akcija “Doniraj obitelj Filaković“ za peteročlanu obitelj iz Potnjana kod Đakova. Oznaka humanitarne akcije je SPSOS  GZG–HA⁄SPSOS–19–20

Obitelj s troje djece 15, 14 i 6 godina živi u jako teškim uvjetima. Kuća im je stara, ruševna izgrađena bez temelja, krov prokišnjava i dio se urušio. Žive u jednoj prostoriji gdje svi zajedno spavaju i borave. Objekt nema sanitarni čvor niti kanalizaciju. S obzirom na ruševno stanje cijele kuće život u njoj je nesiguran i nehuman.

Otac obitelji je osoba s invaliditetom, s vidnim poljem od svega 8%, majka je domaćica i suprugova njegovateljica. Nemaju nikoga od obitelji niti rođake. Majka je dijete bez roditelja, odrastala je u domovima za nezbrinutu i napuštenu djecu. Obitelj živi od invalidske mirovine oca i dječjeg doplatka.

Adra Hrvatska stoga moli sve građane jer mi smo jedini koje imaju,  da se uključe u humanitarnu akciju i pomognu u kupnji druge kuće u istom mjestu jer su uvjeti za radove i sanaciju stare kuće građevinski i financijski vrlo zahtjevni.

Hvala vam na vašim financijskim i materijalnim donacijama i potpori te što se odlučili biti dio njihovog kvalitetnijeg i sigurnijeg života.

Novac možete uplatiti na slijedeći račun otvoren samo za ovu humanitarnu akciju ili jednostavno skenirati jedan od kodova koji su u prilogu. Svaki kod je označen svotom koju donirate.

ADRA Hrvatska

Prilaz Gjure Deželića 77

10000 Zagreb

Zagrebačka banka

IBAN: HR8523600001502500807

Svrha: Doniraj obitelj Filaković

Za donaciju materijalnih dobara kontakt telefon: 091 4320 222